16 000 додатків в Odoo App Store

Odoo стає найбільшим корпоративним App Store.

Лише через два роки після запуску Odoo App Store, 10 000 інтегрованих додатків доступні для оптимізації вашої системи. В середньому 12 нових додатків випускається щодня, тому в нашому App Store зараз є понад 16 000 додатків для v15 і 9200 додатків для нової версії v16! Щомісяця користувачі Odoo завантажують 80 000 додатків, щоб додати додаткові можливості до своєї бази даних Odoo. Очевидно, що, як і всі офіційні додатки Odoo, додатки в App Store повністю інтегровані один з одним, щоб автоматизувати бізнес-процеси компаній.



Але ще більш вражаючим є те, що 86% додатків мають відкритий вихідний код! Користувачі Odoo можуть користуватися ними безкоштовно, зробивши лише кілька кліків. 1,423 додатки, які не мають відкритого коду, мають унікальну ціну - від $1 до $1,500.


Ось 8 найкращих безкоштовних додатків:



Як бачите, лідер має понад 50 тис. завантажень за неповних 3 місяці з моменту релізу.


Odoo App Store включає вертикалізацію за галузями (наприклад, медицина, освіта, харчова промисловість, НУО, виробництво), локалізації для конкретних країн (наприклад, зарплата у Франції, бухгалтерія в Мексиці), а також нові функції, які розширюють офіційні додатки Odoo: бухгалтерія, електронна комерція, точка продажу, управління запасами, управління проектами тощо.



Сьогодні Odoo App Store користується справжнім успіхом завдяки учасникам Odoo! Програмне забезпечення можна повністю адаптувати до потреб клієнта, встановивши відповідні додатки. Дійсно, Odoo App Store пропонує різноманітні додатки, збільшуючи можливості, доступні для вашого бізнесу, без додаткового налаштування.



Дізнайтеся, як ви можете продовжувати розвивати свій бізнес, відвідавши apps.odoo.com.

Odoo CRM vs Bitrix24